ge mig allt du har!

Today har jag inte suttit still en sekund, träning sen skola sen till affären sen laga mat och städa sen kom alla hit, och nu ääntligen så sitter jag här! Har ätit som en jävla gris, kladdkakan blev typ chokladsås haha men ändå skit gott! Jag vill också vara 19!!!!!!!!!!!!!! men nejnej två år kvar till det, meraa två o ett half, vafan....reglhfngfngflgfölödlgööäÄÄAsdk! V-I-L-L  H-A  H-E-L-G ! nuu nuuu nuuu





Kss Kss Katt, finns det nån sån här??


fina bilden


dr jones

jag och jenna kom hem från stockholm för ett tag sen och jag fick med mig kjol och en tröja samt en tröja till min syster. och jenna fick med sig lite smått och gott också. nu ligger hon och pratar med simon och jag gör nadaa

missen katten kissen pussen

Levfriskt är så jävla tråkigt och pinsamt. Vi sitter där några föräldrar och ungdommar. Sen en som berättar men tror ni den stackars brytande tyske tanten får prata själv eller ? Nej nej då ska min pappa börja prata för alla om sin bowling, om enduro, om allt mellan himmel och jord. Hahha stackars tyske tant :(  

vichillardegen.blogg.se LÄS

10marsss

Kom just hem från skolan, varför snöar det??????????? Så hilma deprimerande, jag som trodde våren var på väg :( Snart ska jag på massagekurs eller något sånt, jag vet inte riktigt. Jag vet inte ens vart det är? Måste smsa marcus och fråga om han vet någoting.


Varför kan jag inte bara ta och glömma dig? Varför kommer du tillbaka i mina drömmar säg?

9mars

Idag var det segt i skolan, fast det gick väldigt snabbt! hade en ganska rolig svenska lektion, stor chock där alltså! Haha. Sen mötte jag emilia på stan, vi köpte presenter till min syster som fyller 19 på torsdag! Vi fick med oss ett snyggt linne, armband, spets trosor i olika färger, en conceiler från make up, hmmm något mer? Trisslotter! Sen kommer jag och min käre vän jenna åka upp till sthlm på onsdag så köper nog något mer till henne då...

hahah jag måste skriva ner en rolig grej från igår. Jag, martin o joy sitter på bacino så kommer det en kille och går på toaletten, så vi sitter och skrattar vi åt något någon sa. Och killen som är påväg till toaletten tror jag ler åt honom tror jag. Han är där ett tag sen kommer ut och ler igen. Vi sitter kvar där och pratar om allt mellan himmel och jord. Sen ungefär 20min senare kommer samma kille igen, så ser jag att han går mot vårat bord.
Han: Ursäkta får jag ställa en fråga?
Jag: Jaa?
Han: Vad heter du?
Jag: Isabell...
Han: Joo det här kanske låter lite konstigt men hår jag bjuda dig på middag?
...Här har du mitt nummer iaf...
Jag: Eee... haha.. tack...
Han: Men du kan ju höra av dig någon gång om du vill! :)

Hahahahha fan vad vi garva när han gick.

Godkväll :)

Efter skolan idag träffade jag Jenna. Vi gick ner på stan och tog en fika och pratade om massa saker som vi missat om varandra ... vi har inte vart själva på flera veckor kanske månader så det var kul å catsh up lite :) . Efter de träffade jag min kära Monica , vi drog hem till mig och tog de lugnt framför tv n och hon berättade om helgen som jag missade, eftersom jag satt hemma hos min pappa och var barnvakt hela helgen -.-' .
Senare så kom Sasso och hämtade upp oss.. körde hem monica sen drog han å jag till ica och köpte rödbetor hehe.

Nu sitter jag här och kollar på Made det är någon snubbe som vill bli modedesigner.. han ser ganska lovade ut faktiskt tillskillnad från dom andra som brukar vara med i det här programet, helt hopplösa haha.

Nu ska jag nog sätta på en bra film och mysa för mig själv,
ha det! Ciao
/catta

Söndags kväll

Ligger här i soffan och kollar på en film på canal+ hits.. den är väl så där  någon acion gegga med bruce willis eller vad han nu heter :P.

Idag sov jag till halv två de var sååå skönt :) , sedan så åkte jag med familjen till heron city. Småttingarna lekte på barnplaneten medans jag, pappa och jenny tog en fika . efter de gick vi å bowlade, det var jätte kul när jag trodde jag skulle vinna :D men inte så roligt längre när jag förlorade... . För att få mig på lite bättre humör så bjöd vinnaren (pappa) på pizza på CiaoCiao dom här väldigt god pizza där faktiskt och trevlig personal :) .

Nä ,nu ska jag nog gå å lägga mig så jag orkar upp till skolan imorgon...

Godnatt puss! / catta


soendag

den här helgen har gått så himla snabbt! helt plötsligt är det söndag och man sitter och skrattar åt allt som hänt i helgen. endel patetiska grejer och endel otroligt stört roliga! funderar på att sova eller gå ut o röka lite, hmm får se. först ska jag iaf borsta tänderna hahahah typ 40ggr. fan vad jag saknat min tandborste denna helg :(

typ 25dagar kvar till malta läängtar sjuk mycket!!

i keep it in my mind, mind..


jenna är hemma

idag såg jag bajskorven jenna gåendes på stan, så jag över-askade henne med min ciggarill. nää skämt åt sido, vi hade väl planerat ett möte på stan kl 15.30, åt kebab, gick till min träning, skitjobbigt pass, hann inte gå upp från bassängen fören jag satt på bacino och planera maskerader o gud vet vad. sen tog jag och jenna en promenix hem till mig, en lång sådan med små omvägar hit o dit.
imorgon ska vi antagligen se Männ som hatar kvinnor. boken är jätte bra :))) eller så ska vi väll äta chips o se satc, tror jag nog allt det blir! jaja varsegod för detta intressanta o lärorika inlägg.!



komsi komsi sommar


@ rebeccas

kom nyss hem till rebecca och innan jag hann in genom dörren så skulle jag färga hennes hår. till brunt. det var roligt och kladdigt. jag gjorde smileysar på hennes rygg med färgen som blev kvar, hoppas dom stannar kvar där. föralltid. hahaha.
nu ska vi äta snart, potatismos by rebeccas konstiga mormor och köttkorv (haha äckliiigt) sen top model

Förresten jag och kriss slapp göra naturprovet idag :)


jag som skulle ladda upp bilder men rebeccas dator är en fitta :):):):):):):):):):

HAHAAHHAHAHAHAHAH

seriöst jag grinar typ


HAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHA
HHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
AHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
AHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
AHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA
HHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHA
HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
AHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAA
AAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA
HHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAH
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
AHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHH
AHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHH
AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHH
AHAHAAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHA

mad world

Satt just och läste någon tjejs så kommer jag fram till ett inlägg, där jag antar att hennes vänn skrivit eller släkting. Tjejen berättar att hon just har förlorat sin pappa i cancer. Fyfan vad hemskt. Medan jag läser märker jag hur kall jag blir, jag började frysa. Och samtidigt sitter och och lyssnar på Mad World. Greaat

Man vet antagligen inte vad man har fören det är borta

kss kss



så snygga man kan vara på en söndags förmiddag haahaha

har just kommit på..

..att i min skola går nästan inga av mina vänner. eller gamla vänner, eller vad man ska säga. gunilla i luckan kommer snart dampa på mig för hon har kommit på mig alla gånger jag tagit in någon. eller inte alla gånger, men allt folk. första gången när jenna var med. sen när catta kom. och sist sprang hon omkring o letade efter mig och amanda. haha, fast vi hann smita ut genom ballkongen. men jenna har vågat komma tillbaka o hälsa på mig igen haha, men hon tar med back up, daniella och tilda. får se när dom kommer nästa gång haha.
iallafall, det är typ bara rebecca som jag kände bra sen tidigare? alla andra har försvunnit. linn går i sthlm, andra linn i colin, linnea i huddinge, katrin i nyköping, jenna i colin, amanda, miriam och vicky i naturvetar, catta i ekenbergska, andra amanda och frida i vackstanäs, rebecka i tumba? vi ses aldrig tsm längre, jag saknar rosenborg tiderna ibland! men bara ibland hahah. fast jag har ju nårgra nere på ragnhild iofs haha. brukar i värsta fall smyga ner o hälsa på frick, sofia, linnea o rebecka. och ibland om man ser moa o lousie!

jaja vem bryr sig haha


tres de marco

dricker burn och ''pluggar'' naturkunskap, har prov imorgon aaaaa kul. idag försov jag mig till ett! blev ganska besviken på mig själv eftersom jag inte har skolkat på tre skolveckor innan det. men men. så iallafall kommer jag till skolan vid två. as stressad så sitter kriss där o ler, ''hahah oj glömde säga att vi inte hade bild'' allvarligt hade lust att stypa alla haha. så då hade jag hål i typ en o en halv timme. går till ica och rita köper en baugette. när vi kommer till skolan ser jag kriss med en meters baugette. utan pålägg eler någoting så. hahahha seröst inte normal någonstans!!


imponerad!

har just laddat ner nyaste, eller vad jag vet nyaste msn. Skit cool hahaha. älskar den, fast jag tycker den är lite komplicerad. men men. nu ska ni allt få höra, man kan ha bilder som rör på sig! wooohoo! hahaha kul liv jag har. mmmm det tycker jag allt!

Nej! nu ska jag sova ska ju somsagt upp vid 6 på morgonen.. det blir alltså 5 timmars sömn om jag somnar om tio minuter... hmmm.



goood nightaaa

fina bilden part2



snygggg



snyggare med tanke på allt smink! HAHAHHAHAHAHAHAHAH

vill ha sommar nu nu nu

Sitter och kollar på sommarbilder från förra året, jag längtar ihjäl mig.



varning för läskig städtant!

tillfälle 1: Jag och kriss står på balkongen på våran skola, städ tanten kommer gående med mördar blick, på 200 meters avstånd. Och inte under en mille sekund släpper hon blicken. Hon kommer fram ställer sig på trappen under oss (man ser i genom för den är sån brandtrappa, eller vad det heter) står där i yttligare 2 minuter. Säger ingeting. Till slut får kriss ut ''Vad?'' Hahahahh då vänder hon sig om går mot dörren, öppnar ragnhilds dörr och innan hon går in vänder hon sig och ger blicken igen

tillfälle 2: Jag, Evelina, Cherbel, Rita, Kriss, Daniel och Cherbel filmar in våran indien dokumentär. Står där i frid och fröjd till den obehagliga läskiga städ tanten kommer med sig enorma städ maskin. Vi typ ''kan du vänta en minut så vi får filma klart?'' Kärringen kommer och kör typ över våra väskor. Evelina och Daniel änglar som dom är hjälper henne att flytta på bord osv. hahah, innan hon går står hon och pratar finska men Eve i tre timmar, hahah. Det var väldigt kul, man såg att evelina ville lägga in en stöt på henne...

tillfälle 3: Vi står på balkongen. Så kommer hon ut från dörren nedanför och ba '' Vad gör ni???'' på sin fina dialekt. Linn svarar ''röker?'' Tanten står i 3 minuter och kollar på oss. Sen får hon fram ''perkele!'' hahahhaha, Kriss skriker efter henne ''mitää'' och ''sis me on vaan nin paras'' innan hon hunnit för långt bort hör man igen ''peeeeerkeleeee'' hahaha

find a way to tell you...

Har en ny kärlek nu, hahah orkar inte...



Hejdå!


18.48

Har hittat en ny man! Haha nej då men en snygging som jag och kriss spana in förut. Jämförelsevis snygg. Lärde mig idag att jämförelsevis betyder samma sak som relativt och ganska. (Nu vet ni...)
Hmmm... 38? dagar kvar till malta tror jag. Galet vad jag vill bort från Södertälje. Men samtidigt vill jag inte missa lovet, eftersom det här lovet var ett av dom bästa på länge så kommer nog nästa också bli ganska fient.

Förresten var skolan inte så otoligt plågsamt jobbig som jag trodde den skulle vara, sköönt! Hade typ ångest som fan men tyckte vi koka ihop den ganska bra. Men som evelina säger, men ska inte ropa hej förens man är över ån. Eller något liknande fult hahaha. Så jag ser ju inte direkt fram emot dom kommande veckorna....


Nu ska jag laga lax, mmmmmmmmmm!


fina bilden

3


2


1


17.50

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt
Jag ser solglittrets dans
Jag ser fram emot härliga tider
Jag ser kvinnornas ben
Jag ser ögonens glans
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Jag hör skrattande barn
Jag hör slussarnas brus
Jag hör till de få som kan leva
Jag hör inre musik
Jag hör vindarnas sus
Jag har tron på mig själv på min sida

Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer

Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just denna dag
Den ger lust när den kommer



pluggar sista dagen

sitter här och väntar på att kristina ska svara. kul att jag börjat med kärnkraftsuppgiften haha, jag vet inte ens vad man ska göra. men det är hakuna matata!
Sov hos sabine inatt igen, det är jätte mysigt för hennes klocka tickar jätte högt. så där störande som endel klockor gör. och på det enda andra stället det gjort det var hemma hos min faster :) det är väll ett konsigt minne från henne men det påminner iaf om när man sov där och ville gå och slå sönder den där störande klockan. men nu är det ett minne så man alltid kommer ihåg hur det var.

snart kommer min finska hem också hoppas hon är brun. så att hon kan hacka på mig att jag är vit, så jag kan hacka på henne när jag är brunare. snälla tankar jag har

12.53

sitter hemma hos sabine med en jette snygg katt pyamas. haha hon har engelsk dator sa det er jette storande nar man ska stava hahah. men men.. idag som vi benjamin buttons otroliga liv eller vad den nu heter. den var braaaaa och fin. mmmmm brad var snygg gamal man!


 


RSS 2.0