helt dött

fuck vad tråkigt jag har, någon som vill hitta på något? haha.
skulle träffa Elin efter skolan men hon var tvungen att plugga. plugga suger.

Äh nu ska jag kolla på MADE.
caio /c


skönt att sova

Jag somnade klockan 7 ! imorse. sov hos tina vi låg och kolla på film men hon somnade vid typ två tidenen så  jag låg uppe å laddade ner massa avsnitt av "how i met your mother" (hihi älskar) och kollade på dom till klockan halv sex och sedan när jag äntligen kännde mig lite trött och skulle stänga av datorn för att sova så kunde jag ändå inte göra det eftersn om tinas pappa var uppe å väsnades .. buhu så jag somnade inte förens typ klockan 7 när gick till jobbet.
Så nu tänkte jag gå å lägga mig så jag orkar upp imorgon :) . ska upp lite tidigare för ska gå till Patricia (som bor  på samma gård som mig ) och äta frukost med henne innan skolan hehe.
Så vi hörs imorgon! Godnatt
PUSS! /catalina


whisky lullaby

sorjligaste och finaste låten asså :(.

http://www.youtube.com/watch?v=dYub1neLZmA


She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind,
Until the night.

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her 'til I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby.


The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night.


She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby.

FILM SÖKES

Har nån något bra film tips som ni vill dela med er av så skriv gärna! :) Har tråkigt kom precis hem , så jag tänkte kolla på en film men kommer inte på någon som jag vill se :P

PUSS!/ catta

tjenixen

Idag har vart en härlig dag med underbart väder :) .
Efter skolan så drog jag ner på stan och träffade Elin,Linnéa,Linnéa,Nella,Signe,Tove och Rebecka. Vi satt på maren bryggan å steekte med våra goda glassar. Kvart över fyra följde Elin med mig till optikern. JAG ÄR SKELÖGD :O asså omg, im viveka haha. (ni som inte vet; det är min mentor, som har ett öga som ser ut som att de ska ploppa ut för det är så skeligt). Efter optikern gick vi tbx till resten av tjejorna. Vi bara satt där å tog de lungt och snackade massa skit, och så kom Toves 'stalker' haha han typ skriver till henne på msn ba " ah jag vet vad du hade på dig idag du hade  en blå tröja lalala å jag såg dig i matsalen men du såg inte mig" blablablaaa. sjuk kille men fett läskigt :S . Så vi bestämmde oss för att driva lite med han vi snackade lite med han medans Tove gömmde sig för honom, hon tyckte nog det var lite pinit haha. aja,
Sen så försvann en efter en ,tillslut var det bara jag Linnéa Linnéa och Nella kvar vi gick till donken å käkade , när jag å linnea var på toan som de en ful äcklig svett gubbe in på TJEJTOAN och ba åh jag måste kissa linnea ba men hallå det här är en tjejtoa?! han ba och ? å så gick han in , skumm gubbe :S ..

Ne nu tror jag faktist att jag ska gå å lägga mig börjar bli ganska trött. här nedan är marenbilder från idag.
 
                         



btw, här är skorna jag köpte igår.  inte bästa bilden kanske, men man ser iaf.

puss!/ catta

nationella

haha, alltså jag skrattade åt de nationella matten proven idag. fett lätta ju!
jag var typ nervös inför B2 delen och trodde den skulle vara svår, så ser man den och gör den på några minuter. fett stolt är man och går ut till katrin, så säger hon ''alltså C delen kommer va fett svår...''
vaaafan så finns det en jävla C del också,,,, jaja får väll bara bita ihop.. ?

idag kom jag till träningen och det var fett skönt lite chill och så. sen drog jag och rebecca och åt pannkakor med kanske en av södertäljes tjockaste katter. efter det var vi ute i den härliga vår kvällen, haha.

Så nu kanska jag ska sova så jag kommer i tid nån gång den här veckan.......

Pusshei/ isabell

äntligen

Igår när jag var på stan hittade jag två par skor som jag gilla men kunde bara köpa ett par(hatar när det händer btw, när man måste bestämma sig vilke man vill ha om man har hittat två saker man gillar lika mycket). Så sedan när jag äntligen hade bestämmt mig vilka jag ville ha så gick jag till affären där de fanns men dom höll på att stänga! och jag fick inte komma in i affären, fast det var säkert att jag skulle köpa dom , asså fett irri kärring var." nej vi håller på att stänga ni får komma tillbaka imorgon"
Men så envis som Elin är (som jag då var med)så drog hon mig in i affären iaf haha, så kollade vi lite men så gick vi där ifrån utan några skor för när jag väl var i affären så tvekade jag och personalen var jätte stressig så vi fick gå där ifrån utan några skor. Sen när vi kom ut och dom stängde kom jag på.. "FAN JAG SKULLE KÖPT DOOOM!" haha smarta jag så jag gick och var irriterad hela kvällen.

Så idag efter skolan så gick jag ner på stan och träffade Elin,Madde,Linnéa,Linnéa och Nella vi gick runt lite kollade på kläder linneorna köpte skor vi var å åt och sen tillslut beslöt jag mig för att köpa dom,hehe. Bruna "gladiator" skor från vila, ni som inte vet vilka jag menar. Bild kommer snart! Gillade inte dom alls i början men sen så blev det bara att jag gilla dom mer å mer och nu i love haha.

/c

fisdag

idag tog jag en liten sovmorgon *host* doktorn *host* så jag missade den hemska maria på morgonen :) sen bytte jag tillbaka min skinnjacka, och njöt av solen. synd att det blir sämre till helgen :(

imorgon har jag bajs spanska prov på alltmöjligt. och såklart hade jag glömt bort det, och kom på det igår. och såklart glömde jag spanska böckerna i skolan idag. p-e-r-f-e-k-t ! jag har iallafall lite koll på vad det är förutom alla 100 glosor. te.x. 5 olika tempus, óle!

jag antar att catalina pluggar nu (haha eller verkligen inte) så jag ska väll också göra det!
puss / iso

shulululuu

Idag har det vart ett helt underbart väder! Har varit ute hela dagen, suttit vid maren med issu mirre linn och linn :) härligt.
Jag köpte en jacka idag också försten , från H&M ---> me love. vart fast från första ögonkastet, men fortfarande liiite fundersam på om jag kanske ska lämna tillbaka den eftersom det ser ut som att jag har typ 500m stor rumpa i den från sidan.
Köpte en sjal också, en lila. men har ingen bild tyväär men den är fett fin . tycker jag iaf :P

Efter vi vart på stan ett tag så var jag och Linni tvugna att dra tillbaka till skolan för vi skulle sälja fikabröd i caféterian på föräldrarmötet (ehm vi kom typ 45min sent btw). Det gick typ sådär.. sålde bara för typ 900 så de blir typ 250 till varje klass lr något sånt. Just nu har vi 30 000 i klasskassan och det kommer vi inte så långt med eftersom vi är 28st. menmen någonstans kommer vi väll iaf.

Just nu sitter jag å kollar på tv å väntar på att lilla ahlfadji ska börja. egentligen tycker jag att de suger men alla säger att det är så jävla kul å bla å lalala så måste väll kolla på det sista avsnittet då.. haha.

seeya, PUSS/ catta

snart sommar?

image51

Vad glad jag blev iiiih

kod tagens!

är det bara jag som är vääldigt lycklig över vädret idag? :D wiihi!
jag har typ vart ute hela dagen och solat och så har vi satt upp studsmattan haha ,.. lycklig ;)

när ska vi boka hallå?

puss

gymnasieintagning

efter att ha funderat jätte länge kom jag på var min lapp var , hööh. men när jag väl hade loggat in fattade jag ingeting, haha, men där det står behörighet: behörig betyder det att jag typ kom in? eller? idåsåfall kom jag in på ragnhild, igelsta och naturvetar.
möcket klad :)

ciao bella

gomorron

jag har tappat bort mitt lösenord :( och syven va ju aldrig där när vi kollade,. så jag får typ veta vart jag kom in på måndaag?
haha igår skulle danielle låna min systers legg så kom dom på henne, så jag mötte sisu på stan så gick vi hem efetr att jag varit hos cosy o nathalie.
Pusss


Pengar & Sömn. 2viktiga saker här i livet

Imorgon blire pengar, eftersom barnbidraget kommer den 20de men det är på södag så kommer det imorgon :).
Jag måstemåste köpa ett par nya vårskor, så ska jag köpa en vit tröja från vila och en gul liten väska det kan vara fint och ha till ett par korta jeansshorts i sommar. najsnajs.
nemen nu måste jag sova ska upp tidigt imorgon .

PUSSPUSS
Godnatt!/ C

Hejdå Tuffsan

Idag lämnade jag över min kanin till någon Lantis. Jag har inte så mycket tid att ta hand om henne så vi var tvugna att lämna bort henne för jag vill ju att hon ska ha det bra. Kommer sakna dig, du var som min lilla psykolog bara satt där å kollade på mig när jag satt och pratade på balkongen med dig dom soliga sommar mornarna.
Vart du än bor så kommer du alltid finnas i mitt hjärta sötnos.

Dom sista bilderna på min lilla bebi
 :( <3


                                                                                                          

Today is Thursday

Idag började vi skoldagen med ett SO prov, tycker det gick ganska bra faktiskt :) .
Sedan gick vi på teater med klassen. Pjäsen hette "skuld och oskuld" , den var väll så där lite halv tråkig men ok , hehe.
Efter teatern fick vi sluta då gick jag på stan med Jenna och Rebecka ett tag och muppa oss.
mupp nr.1     mupp nr.2

Sedan gick jag och Jenna (mupp nr.1) hem till henne. we just took it eseay. Efter ett tag fick jag lite tråkigt och då är det ju kul att man har en mobil kamera (:
Puss på Ior,(maaah kolla va fet min arm är hahah)

Har inte så mycket mer att skriva nu, see ya!

PUSS/ c


sovgott

Nu ska jag läsa lite so sedan sova , så ni får önska mig lycka till inför provet imorgon! :)

Puss & Godnatt/ catta

brist på annat.......

Vem ringde dig senast?
patta

Vad har du för trosor på dig nu ?
röda med små blommor på

Vad står det i ditt elfte sms och vem är det ifrån?
jag raderar nästan alltid mina sms, och jag gjorde faktiskt det nyss

Kan du gå utan smink?
aaa oftast!

Vad brukar folk få för intryck av dig?
borde jag svara på det? har ingen aning

Har någon slagit dig riktigt hårt?
neee

Använder du parfym?
yes sir, varje dag

Vad kollar du på först hos en kille?
jag vet inte? helheten kanske, haha

Vad är klockan?
21.45

Vilken färg har din mobil?
fett roliiiiig......svart

Vad ska du göra nu?
duscha, äta, se tv, sova

Är du social?
om jag känner för det

Känner du att du orkar med en fråga till?
nej egentilgen inte haha

Vad tänker du när du vaknar?
sova lite till? :D oftast så att jag kommer försent haha

skor + donken

så det ända som jag fick med mig hem var ett par skor och magen full med donken, haha

aa dom här skorna vart det iallafall , jag lovar dom är fett sköna :D
image41

inget plugg idag, mmm känns skönt.. ska kanske ta en dusch och sen äta något gott! .....................man kan ju alltid skriva ner det om det var intressant!

hidideliho !

sthlm idag igen

idag åkte jag och miriam upp till sthlm igen, för att miriam föll för en klänning som vi såg igår. hon tänkte ha den till balen, fast det fanns också en klänning på zara som vi kikade på. och den klänningen som var så fin igår kändes inte alls lika rolig idag, fasten den fortfarande är otroligt snygg. så det blev zara klänningen som istället! grymt söt klänning med blommor på. miriam, byt inte den nu :(


själv vet jag inte om jag vågar ha den här med korsad rygg?
image40

Pussss/ iso

Onsdag

hejhej! :) .
Idag i skolan hade vi Engelska nationella uppsatsdelen. Jag tror det gick ganska bra :) känndes bra iaf.
Jag skrev om "In a world full of things", vad skrev du (ni) om?
Imorgon har vi SO prov , tror det kommer gå ganska bra det är rätt lätt så.. men vi får se hur det går.
Just nu känns det som vi har prov efter prov efter prov hela dagarna långa snart är det svenska muntliga(men det är nog ganska lätt) och sedan matte skriftliga sen har vi nått spanska prov å blablabla.. pallar verkligen inte. Just nu vill jag bara Sommaaarlov!

PUSS! / C

vem är vem?

ibland kanske det blir lite otydligt vem av oss som skriver här på bloggen när vi inte alltid skriver blondie eller brownie utan något annat namn. för att föränkla detta för er läsare ska jag göra så här :

Blondie-Isabell-Issa mm.

Brownie-Catalina-Catta mm.

Hoppas det förklarar lite ;P .

PUSS!

(förlåt isabell men jag har ingen annan bild på dig, du kan väll ändra om du vill när du ser det här :P)


passa bra med sommar nu?

image35          image36

nu vill jag ha sommar och sol , och vart ska vi åka i sommar? spanien, gotland, italien eller kroatien?

Snart omval

snart är det omval till gymnasiet, om man skulle vilja det. jag vet inte om jag ska ta igelstavikens naturliije om jag kommer in där... för vilka ska gå där? roliga? pluggisar? tråkiga? töntar?
jag och jenna funderar på att välja samma linije eftersom vi båda vill gå natur och hon är min lilla kissemiss ;) vi funderar på naturvetar där miriam, amanda och vickey ska gå men det är ett tag kvar att tänka så nu kanske jag ska tänka på annat, t.ex. att vi har nationella i morgon i engelska ......................jippii.......................



image34
den här var slut nästan överallt i sthlm idag, då blev jag lite ledsen i ögat.. jag som hade tänkt köpa den.. men jag fick nöja mig med ett nytt loose powder istället ,

Adios bonitos y bonitas
/issa


argumerandetal

alltså snacka om wierd väder. nästan som igår. jag gick till skolan (eller sprang eftersom jag ofta är sen på morgonen..) glatt i solskenet och gick surt i regn senare på dagen.
väderprognoser enligt SMHI i södertälje
onsdag: fram till 12 ska det vara en aning sol och drygt 8grader, sen mellan 12-18 är det mulet och ungefär 10grader.
torsdag: nästan samma som dagen innan men lite kallare, alltså en aning sol på förmiddagen och sen mulet.
fredag: mellan 3-7grader och lite sol på eftermiddagen.
lördag: SOL och lite varmare än dagen innan!

Iallafall, idag så skulle man redovisa sitt arguerande tal. och som med allt annat i svenska så var jag ju såklart klar med det... eller inte. Men nu kom jag på att jag ska prata om monarki. låter det vuxet? eller är det helt onödigt att skriva om det?

Nu ska jag gå och töja ut mina nya jeans haha, goodbye

Ps. idag träffade jag shasha, ni vet han från Tv? varför har du aldrig berättat att du känner han miriam? han var full av sköna kommentarer. haha! Ds.

/blondie

Tisdag

Idag hade ni NO prov det gick åt helvete men ändå bättre än vad jag trodde att de skulle gå. asså fan att jag inte plugga , om jag bara hade läst igenom det två gånger till skulle jag kunnat allt det var fett lätt! fandå..

Efter skolan gick jag hem till Jenna, vi gjorde inte så mkt slöade och lagade mat sen kom patrik så dampade han och jenna loss i hela lägenheten..som vanligt(hehe). Sen klockan sex så skulle hon gå ut och gå med vicky så jag stack och var med Linda ett tag vi träffade hennes kille och gick till maxi å flumma.
När jag kom hem sprang jag till tv:n för jag kom på att den var kvart i nio och idag var det ju sesongspremiär för DesperateHousewifes . Har följt det sen början så i like it  (: .

image33
puss/brownie

vårkänslor

image30

det kanske är dags att börja köpa lite vårkläder!
jaa det ska verkligen bli härligt att gå runt och köpa vårkläder och skor. jag gillar inte vintern så mycket därför känns der skönt att den börjar ta slut. då är det bara att vänta på barnbidraget, lönen och papis pengar och kanske rensa garderoben och trycka in nytt!


ska kanske inte heller glömma att man kanske ska börja tänka lite på att snart är det bikinidags.. en aning panik efter all julmat och allt annat som man har njutit av. haha får väll börja att hålla igen lite. några gånger har man ju provat men nu kanske det är dags att göra det också.. får se hur det blir med det...

image31

ska kanske gå och lägga mig, eller kanske plugga biologi,, eftersom jag har prov imorgon, *djuuuup suck*

tjingeling / iso

godnatt

Ska gå å lägga mig nu så jag inte kommer försent imorgon igen..hehe.

puss och godnatt! :)
/brownie

farväl falkenberg!

ihelgen var jag i falkenberg, det var jääätte fint väder där. vi spreng omkring i shorts och t-shirt och jag frös inte ett dugg. det var verkligen fint där och maten var jätte god. därimot gick det inte så bra för mig, men det är ju första tävlingen i 50a så jag räknade inte med det heller. men för andra gick det ju bra, som t.ex. min kusin ska få åka till italien i sommar ,,, mmmm.. för han kvala den pussyn.

Förresten vad ska jag skriva tal om? några bra förslag? :)

bilder från falkenberg

     

vilket väder?

imorse tog jag lite sovmorgon till typ kvart över 11, verkligen synd att missa spanskan haha. och när jag vaknade var det finaste vädret ute så jag satte på mig en t-shirt, min lilla jeans jacka och ett par ballerinor med öppen tå. jag gick glatt i vårvädret till skolan och dom 1 och en halv lektionerna som jag hade kvar. så sen när jag slutade så regnade det ute, västa spö regnet. så jag väntade lite och gick hem i dugget. påväg hem ringde catta mig och frågade om hon kunde komma ett tag och så gjorde hon det. så jag hann precis komma hem innan hon ringde mig och sa att det haglade ute, haha, så idag var det soligt och varmt, sen regn och kallt och sist hagel. fast vi  gjorde vi mat. jag åt fett gott med räkor o sås och pasta, mmm! sen blev vi klada och drog och tränade

PUSS! /blondie

Så nu var det måndag igen..

Idag försov jag mig..igen. Men efter skolan så gick jag hem till isabell :) i det vackra SPÖregnet *jippie* vi gjorde inte så mycket. Kollade på simpson,hade damp,lagade mat och åt apelsin :P. Sen skulle hon på träning så jag följde med ,har aldrig sett de så det var kuul (: .
Kännde bara att jag var tvungen att skriva lite om vad jag gjort , men nu måste jag gå å plugga till no provet som vi ska ha imorgon som jag har pluggat så mycket till.. not.

puss/brownie

isabell gillar simpsons

blondie som snyggast

mm.. apelsin


.

Nu är ljuset tänt för 10-åriga Engla som hittades död Igår. Hoppas att ni andra har gjort som jag tänt ett ljus för att visa att ni bryr er och visar sorg för Engla.
 R.I.P Engla.

Glömm inte!

Glömm inte att tända ett ljus för Engla kl21.00 ikväll.

R.I.P Engla

Asså gud stackars barn :(, förstår verkligen inte hur man kan göra så här mot någon annan människa!?.
Ni som inte sett detta än. läs: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

motion

Har bara vart hemma och segat hela dagen. Vill ut å springe men ingen kan ju följa med x(.
Någon som vill följa med? ^^,


sexii

Haha kollade på bilder så hitta jag en bild där Filip skulle rita av mig. A ni får väll själva ta beslutet om det är likt eller inte;P

                          

/brownie

uhlala

så skön!

Lazee-Rock away
http://youtube.com/watch?v=c2NTQQPMIf0 

:)

Hörde den nyss på MTV den var fin :)

Leona Lewis- Better in time
http://youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE

Goddag!

Godmorgon!,hehe. Asså herre gud vad är det med dom här dagarna?! Jag vaknade för ungeför en halvtimme sen haha. sovit till ungefär klockan 14 i två dagar nu xP.

/brownie


godnatt

"imorse" sov jag till 14.00 så får väll se hur länge jag sover inatt då.
Godnatt allihopa!:)

puss/brownie


lugn lördags kväll

Jag komm precis hem har varit ute med melinda sara sabbe och jennifer.
Åkte först ner på stan för att träffa jennifer och sabbe , vi skulle vänta där på melinda och sara men då började de SPÖregna, så vi orkade inte vänta i de kalla regnet så vi tog bussen och mötte dom. Så åkte vi ner på stan igen.Gick till donken å käka så satt vi där ett tag å snackade en massa skit. Jag skulle egentligen träffat Linda idag så vi tog allihopa bussen upp till henne, förutom jennifer som var tvungen att åka hem (hon skulle upp "tidigt" imorgon för en viktig match huhu). När vi gick av bussen så gick vi å gick å gick å gick sen så stanna jag upp. 
-"vart fan ska vi nånstans?!"
hahah vi hade tappat bort oss , men sen efter att tag så hitta vi rätt igen , och tillslut hittade vi hem till Linda vi gick  in. Vi såg ut som ett gäng dyngblöta hundar som hade rullat sig i en stor vattenpöl.
Väl hemma hos Linda så värmde vi oss å spenderade resten av kvällen framför tvn och sjöng kareoke de var väll typ bara linda som kunde sjunga fint utav oss hehe. 

Nu sitter jag här med ett glas juice och kollar på butterfly effect, den är lite halvskum men bra. Ashton Kutcher är så snygg! men doch lite wierdo i denna film hehe. Nu ska jag fortsätta kolla.

puss/brownie

<3

min favorit låt :) den är bara så fin, tröttnar aldrig på den kan låta den gå om å om å omigen på mobilen.

chris brown- whit you
http://youtube.com/watch?v=P6HYimHlj4E 


the hills

asså ååh jason är så duum mot Audrina, jag vill slå han :(. Han satt och hångla med nån rödhårig fuling mitt framför Audrinas ögon. Asså ofta man gör så!:S . sen säger han ba åh förlåt lalala sätt dig i bilen med mig om du förlåter mig säg ja anars drar jag blablablaa. asså skit kille!

haha jag har blivit helt såld för de här programet asså, sitter å kollar på det nu..:P

/brownie

hit

Måste bara säga att jag älskar madonnas,timerlakes och timberlands nya!

Min dator e knas så det funkar inte att lägga till videon så ni kan se den här. Men här har ni länken. Titta,Lyssna och Njuut..  http://www.youtube.com/watch?v=1h5HMnR69vQ

/brownie

sömnpiller?

Godmogon folket! eller ska jag säga Goddag,Godmiddag hihi.
Vaknade precis. Såhär länge har jag inte kunnat sova på riktigtriktigt länge, fan var skönt det var! :).

Idag ska jag plugga(jag måste plugga iaf sen får vi väll se om jag gör de eller inte)
sen kanske jag ska träffa jennifer :) om inte hon skulle vara med sin pojkvän hela kvällen.

Men nu ska jag gå å äta frukost! Hörs senare

♥/brownie


godnatt! :)<3

Nu ska jag gå å lägga mig, är trött efter allt dansande, hehe.
Det kommer bli en lååång dag imorgon har så jävla mycket plugg att göra hm.. önska mig lycka till!

Godnatt allihopa!
puss / brownie


suck

Hejhej!
Kom precis hem har varit på fest med Sara, Tina och Melinda. Den sög typ, men sen så träffade jag linnéa så de blev genast mycket roligare :). Vi fick göra de bästa av situationen helt enkelt, hehe.
Jag skulle lära Melinda att dansa. haha det gick väll sådär.. ;)

På hemvägen så träffade jag Ari och Joni stannade å pratade med dom lite men sen vart de så kallt så jag vart tvungen att gå in.

Jag hatar verkligen det svenska vädret! Ena dagen är det sol och man sitter på bryggan å glassar. Andra dagen snöar de och man är tvungen att plocka fram vinterjackan igen. de suger. Jag vill ha SOMMAR nu! Någon som håller med lr?!

/brownie



wiie

Ska ner på stan å träffa sara och jennifer, om solen kommer fram igen ska vi sätta oss vid maren å glassa oss anars vet jag inte får se vad som händer ;D.

kiss / Brownie

the hills

sitter å kollar på the hills har typ inte kollat på hundratusen år . så snälla kan någon berätta för mig vad brudsen bråkar om? jag har typ bara fattat att en av tjejernas kille har snackat skit om den andre, men de kan väll inte vara allt :S? eller? Snälla berätta någon, jag får damp!.

image18

mumsfillibabba

jag har precis lagat pasta bacon och äggröra typ jordens lättaste och FETTIGASTE maträtt.( om den ens är värd att kallas rätt).


fan vad veckan har gått snabbt!

Alltså jag kan aldrig hålla mig till något jag har lovat mig själv. T.ex. idag, jag hade typ precis bestämt vad jag skulle göra. först träna, sen handla grejjer med papi till imorgon, sen göra klart min jävla lägenhetsuppsats och försöka packa så jag slipper göra det imorgon. och typ hur mycket av det har jag gjort? hälften, haha, jag orkar verkligen inte. så när jag kom hem från träningen och från att jag och papi hade handlat så gjorde jag världens godaste kyckling med guacamole och pasta,( jag lovar godastee! ) så sätter jag mig och äter, ringer några samtal och sätter mig och tittar på tv. liksom min lägenhetsuppsats skulle vara inne för typ 2 veckor sen, men jag tänkte ta mig en sovmorgon imorgon till matten, för då ska vi gå igenom vad vi ska kunna på no-provet, och det känns som att jag inte borde missa det!
jaja, jag ska väll börja plugga lite då..... men jag är typ klar med min novell i svenskan, så jävla ful och dålig hahaha, och cosy och jag ska göra argumerande tal i helgen. sen får jag se när jag gör musik provet, om jag änns orkar göra det.
PUSS
/blondie

rubrik

hihi kollar på världens fulaste tvprogram, de är skit kul har aldrig sett de förut men det är på 5an.

Ska sova snart , måste bara skriva lite på mitt hemkunskapsarbete (som btw skulle vara inlämnat för 3veckor sedan).
Hörs imogon! :)

puss/brownnie


Biblotek, tråkiga ibland men lärorika!

Sitter på bibblan med patti och angelica , vi satt vid maren i soljluset men sen blev de så kallt för lilla angelica som bara hade en tygjacka när solenhade hade försvunnit så vi gick in till bibloteket.

Tidigare idag så var jag med jenna efter skolan, vi gick ner till stan .Träffade patrik  gick runt lite å kollade på kläder .Sen på H&M träffade vi patti och angelica:), så var vi med dom.  vi gick å käka å handlade godis, hihi tjockisar! . sen drog jenna för hon skulle kolla på en lägenhet med sina föräldrar och sen gå ut å gå med vicky.

menmen nu ska vi gå, det står en crazy tjej brevid mig som verkar vilja ha datorn jag sitter vid så jag ska väll göra henne lite glad å låta henne få den. skriver ikväll!:)

puss/brownie

sova ?

hejhej :)..
Sitter här å funderar på om jag ska gå å tvätta bort sminket å gå å lägga mig snart, men är inte jätte trött så jag skulle kunna somna utan bara lite halv trött som att man vill vila hehe typ nått sånt,  ni fattar :P.

Jag vill ha nya skor! Ge mig pengar någon huhu.

/brownie

måste plugga

Helu, fett död kväll igår? först var vi hos tom tror jag han hette, och där var några , typ 6st killar kanske. aja, vi drog efter en halvtimme kanske, för det verkade ganska så jätte tråkigt där, haha. sen så åkte jag, amanda, rebecca och linn till måns. där amanda var på dans humör, men det var inte riktigt nån som hängde med. iaf var det väll rätt så trevligt, förutom att vi drog rätt så tidigt, och orkaade inte gå hem så jag åkte med rebeccas pappa, så kom väll hem lite innan 1 och somna på en gång.
sen idag frågade miriam om jag skulle med och träna på nautilus. men jag har inget kort dit, bara min systers som används av mig ibland, muhehe. och mitt kort till badhuset har jag tappat bort, någonstans. måste hitta det till imorgon, förresten jag fick en medicin som jag ska börja ta, fett snygg doktor på köpet också!
men egentligen så hinner jag inte träna idag ändå, jag måste skriva ett tal i svenska, något som jag inte har kommit på ännu. jag ska också skriva en novell, och bli klar med mitt bostadsarbete. är det inget mer? jo, spanska, och so. bäst att börja nu, pusshej

image17

haha, miriams mamma kom hem med band till miriam, så jag och amanda fick ett sånt band också

mr, hanibal?

imorgon ska jag till läkaren och kolla upp min hals och grejs. det är typ damp så jag ska kolla om jag måste operera bort polyperna (?) fett läskigt, eller kanske halsmandlarna, ännu läskigare? hoppas jag får någon kul läkare, så jag inte typ får värsta doktor alban eller något, haha

Feett skön dag imorgon, först har jag nationellaproven i engelska, aa... det kanske är mindre kul. men sen slutar jag efter det! :) det blir ju typ halv 11 eller 11? Åhwmii, jag tackar!
Så då ska jag, miriam ta och sola lite. sen ska vi äta på stan med jenna, halla hoppas det är fint väder! :D
jag längtar verkligen till sommaren!
/blondie

plugga, plugga eller skippa?

idag var jag och catta kvar i skolan till halv 5, alltså lyssna, halv 5! haha, har typ aldrig varit kvar så länge frivilligt. men jag och hon var tvugna att lämna in träningsdagboken så vi gjorde klart den. skulle ändå aldrig orkat gjort den hemma sen ändå. sen gjorde vi grekisk sallad, fett gott som vanligt.
vi skulle åka till blombacka för min moster ville att jag skulle kolla när min kusin spelar trummor så vi skulle dit. så då missade vi bussen som gick 4min för tidigt. så vi gick ner till centralen och missade 751an så då gick vi igen till blombacka. haha så vi kom typ en halvtimme för sent till deras grej? iaf så var det massa grejs där och sen gick jag hem till mina kasiner och spelade lite guitar hero.
såå nu är jag hemma. ska egentligen göra ett hk arbete som skulle vara inlämnad typ, för 2 veckor sen? iallafall om hon sänker mig får jag damp. haha, jag orkar verkligen inte göra det, det är för jätte komplicerat och jobbigt för mig. haha.
nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig, PUSS / blondie

jag döööhr

iiih, jag har fått fetaste utslagen på hela benen håller på att klia ihjääl mig.. tror att jag är alergisk mot nötter :/ .
de är skit, jag älskar nötter.
/brownie

sjärnhimmel

Kom precis in, var ute med hunden och så träffade jag elin å patti :). Stannade ute ett tag å pratade lite med dom, det var mysigt hihi.
Sitter å kollar på sverige pussas och kramas. haha vad är de för knas program? :P
men de bästa iaf är ju så klart mr.gustavsson<3. love him.. (som alla andra) hehe.

/brownie


mii

hej folket ! :).
Vad gör ni? jag har tråkigt x( . sitter å väntar på att greys ska börja.. men de kommer ju aldrig.
Skriv något kul som kan få mig på bättre humör.
/brownie

moppe kåt

Kom precis hem nu, gud så skönt. Jag har varit  ute med jennifer hela eftermiddagen.
vi har åkt massa moppe å träffat massa roligt folk :) .
Men fan så kallt det är, fett skönt på dagen nästan 20plus liksom.. men nu äre ju typ -10 haha. Var tvungen att sätta på mig min vinter jacka när jag kom in för jag var så kall när jag kom in xP.

Missade gossip girl idag :( . måste fan ladda ner Alla avsnitten snart, har missat 2gånger nu.

jaja , nu måste jag skriva klart mitt ekologi arbete.
see ya /brownie

godis

sitter här och äter godis å kollar på tv. hihi tjockis.
men jag ska nog snart gå ut å träffa jennifer, men först ska jag kolla klart på top model :) .
det är bäst

blogg.bajs

varken jag eller kissie har kunnat skriva nånting för våran blogg har nämligen krånglat.. så alla vet.
Men nu funkar de.. som tur är :)

RSS 2.0