Varning: Galen kärring

asså just nu är jag bara så jäåvlafuckingbaaajs suur jhdjahföfhusdh. ! på allt och alla inget blir som jag vill idag INGET! alla är bara i vägen för de jag ska göra, eller säger fel saker just för att reta upp mig bara för att reta mig. och jag blir sur på alla fulaäckligamänniskor som TROR att dom är så jävla bäst. fuck dom !airoehfeuaggfgölkuösaoiunvfhnfrcbfgcjmnhjn,l


sorry att ni fick läsa det där, men jag valde emellan att slå söder min vägg eller mina tangentbordsknappar.. jag valde knapparna. stackars dom.

hej alLa gladA

sitter hemma hos jenna nu med putte men han pratar med någon elak person i telefonen. vi vänar på att jenna ska städa klart.. undra hur fort de kommer gå..
innan vi kom hit så var jag och salmela ute och åt sen gick vi runt lite på stan.
men nu är vi som sagt hos jenna, sen när hon har städat klart så ska vi åka till patrik.
vettefan vad vi ska göra där med tanke på att han bor mitt ute i skogen å hans närmaste granne är en myrstack menmen..
vi får se vad som händer, vi kanske skulle vara med hobbe eller viktor och ina så de blir väll att vi hitter på nått kul iaf :).

/brownie

p.s jag saknar isabell!


mm.. onyttigt!

nehe salmela skulle inte komma, jag ska ner på stan å träffa henne nu för hon ville äta på mcdonalds jag ska nog också. hihi tjockisar vi e!
see you later aligator


Borta bra men Hemma BÄST

äntligen är jag hemma! :)
så jävla skönt att komma hem, det var ju kul där borta också. men det är lite för dött för min smak.
jag är en stadsbrud inte bondflicka, haha.
Tåg resan gick bra :), var fullt i andra klass vagnen så dom flytta upp mig till första mihihi.

Nu så kommer jenna och patrik till mig eller ja, snart iaf . Tror vi ska vara med viktor. vettefan vad vi ska göra men de blir alltid någe (: .
Just nu sitter jag som sagt å vänar på jenna å patte. ska snart gå ut med min söta lilla vovve sen ska jag nog gå å möta dom eller om dom kommer hit, de får vi se.
Jag och Salmela skulle egentligen gått på fets idag men nejnej, de fuckade sig. är så jävla fest sugen så de finns inte !
/brownie

Morsningkorsning!


nu var de ju några dagar sedan vi uppdaterade den här bloggen.
detta är för att , lilla kissabell är i fjällen å åker bräda med 4åringar medans josefine bara spelar gitarr hero så kissie får åka själv(mahaha). och Jag har inte kunnat skriva för jag har åkt en massa tåg och är just nu hos min kusin mitt ute på landet(nästan),. så då har jag inte haft tillgång till dator förens nu :P.
 Jag har inte så mycket att skriva just nu kännde bara för att skriva några rader om varför vi inte hade skrivit på några dagar , hehe :P .

Men nu ska jag dra å äta nudlar med kussen *mmmm*
skriver nog senare.

puss/ brownie

Här är min kusin btw
Marika ,23 :P

vi ses i backen.. ?

image13

om typ tre och en halv timme ska jag upp, och åka iväg med bland annat den där geeken haha eller snarare snöggingen. vi och typ cosy o nåra ska bo i en egen stuga och laga mat, städa och allt vad vi nu hittar på i norrland själva, vi får väll se om vi kan sätta på oss ett par skidor också... jag har iaf packat ,eller ja snart packat alla varma kläder jag kan hitta. inklusive jennas, mihi. men just nu hålls jag vaken av en duracellkanin (aka jenna) fast vi kanske ska gå å sova snart? eller packa? eller så gör vi det om nåra timmar...

jaja våra pizzor, chips påsar och grekiska sallader är slut, så vi måste väll gå mot kylskåpet innan vi dör

sov gott vakna torrt

imorgon åker jag

imorgon åker jag till fjällen, och tyvärr blir det inte fest hela kvällen. utan det blir typ träning och träning. lite guitar hero och bada bastu. men jag ska väll kanske lära mig att åka snow board? haha! jag och linn får väll hålla oss till barn backarna.. där lär vi ju inte skämma ut oss om vi har tur iallafall.
förra lovet var jag i thailand och nu till fjällen. jag får väll se fram emot sommarlovet. haha, då ska jag jobba. fast det är bra tider och så , såå jag lider inte av extra pengar direkt.

vi ses om en vecka, förutom ikväll ;D
PUSS

lördaag

okej, efetersom catta typ har berättat om fredagen tnkte jag inte säga så mycket om den. haha därimot i går kväll, alltså jag lovar helldre skulle jag typ spelat monopol med mina kusiner eller något. jag gick till jenna o va med henne o jocke en stund. sen drog vi till brunnsäng och så ringde jag cosy och vi drog till.. .lena? hette hon så? och jag lovar det var massa geeks som sprang omkring och mobbade sig. nåra ba, heej det är du,.., eh ja? fast vi han komma in knappt ta av oss jackorna innan min papi kom och hämta oss. taack för jag skulle aldrig pallat gå, haha.
vad händer ikväll?
pushej


fiesta

Sorry för en dålig uppdatering, men gårdagen var helt fullspäckad!
först så var det skolan sedan springa ner på stan och köpa det jag skulle,
jag köpte en svart litenväska, en portmoné,lösögonfransar,lösnaglar,hårfärg till jenna, och lite till.
                        
Sedan så gick jag och jenna hem till henne så skulle jag färga hennes hår  .
Hon hade BLONT innan så ni kan ju gissa vad som hände.. de blev typ grönt .
men de var lixom ingen ful grön de va fin brungrön hehe:P      

sen sprang jag till bussen för att åka hem , hemma vart de ducsh sen packa sedan dra igen.
Jag ringde isabell när jag var på vägen.. hon sa "a gå till willys så möter du oss" . jag går till willys , in på willys, ingen jävla isabell eller miriam någon jävla stans.. . Så jag tänker *ja, dom måste väll gått hem till isabell då* (eftersom hon sa att dom skulle det) a men så när jag är hos henne å plingar på dörren, hennes syster öppnar å släpper in mig för isabell har inte kommit hem än.. så jag måste ringa den lilla kissmyran . och dom var tydligen på väg till lokalen! nej men vad kul då blir de bara mer gå eftersom de har jag inte gjort nått av idag.. haha.
först hitta jag inte men det gick bra till slut :P .
när jag kom dit vad miriam å isabello där, vi  började plocka bort lite stolar och pokaler så de inte skulle bli förstörda:P. sen kom jocke och jocke med musiken. och allt gick super bra , sedan började folket rulla in  ..
De var fett kul, lite mycke som förstördes bara tyvär, men man träffade många nya människor och gammlavänner jag tror dock att jag och isabell drack lite för mycket än vad våra små kroppar tål, haha.
Utom att de gick söder saker och musiken fuckade ur lite ibland så tror jag nog att de blev en ganska lyckad fest :), alla värkade ha kul och dansade.  Just nu håller mina fötter på att DÖ av allt dansande, haha. stackars dom, kom å ge massage , nån?. sen när folket hade gått så såg det ut som en jävla svinstia! att folk inte kan ha kul utan att förstöra förstår jag inte .. -.- menmen det är sånt som händer.  jag, issa, miriam,hennes kusin,amanda,jocke,jocke,mex och rebecka stannade kvar för att städa.
när de mästa var städat var några av oss tvugna att gå..
tillslut kom jag hem efter många om och men, fett skönt .slängde av mina kläderna. drack lite apelsin juice och åt en macka sen gick ja å la mig och somnade på en gång haha.

men nu kan jag inte sitta här längre för min bitch jenna ringde så jag ska snart ner på stan å träffa henne :).

Bilder från festen kan vara lite svårt att få fram eftersom dom flesta av oss hade glömmt kamera (smart). Men lovar att försöka hitta !

see ya/ Brownie

Greys anatomy

Just nu sitter jag å kollar på greys anatomy, tycker synd om en gubbe :(, han fick just reda på att han snart skulle dö :((. blir verkligen deprimerad av sånt här, tänk om t.ex du skulle få veta det.
 just NU att du endast bara har några få dagar at leva.
Jag skulle nog gjort allt jag någonsin kunnat drömma om, bara vara helt crazy.
Kyssa snygga människor på stan, haha jag kommer ju ändå vara död sen så då spelar d ju ingen roll. man behöver ju inte skämmas då..

detta leder då till just dagens fråga:
Vad skulle du göra om du fick veta att du skulle dö inom en snar framtid?
/brownie

fest & fransar

haha läste nyss blondies inlägg för dagen. of course att jag hjälper till baby!
vi kommer ha så jävla feting kul imorgon !

Och jag vill passa på å tacka om tipsen jag fick om mascarorna! :) . ska prova dem, har verkligen svårt att hitta rätt!
 men imorgon lär jag ju inte behöva några eftersom jag ska köpa lös :P. hoppas dom inte ramlar av bara , hihi.

/ brownie

vilka pärlor..

haha tänkte bara skriva att om ni nångång har typ as tråkigt, tveka inte att gå in på youtube och titta på stockholm live, typ shan atci eller något annat som lilla al-fidji , eller om ni aldrig hört det förut typ björn gustafsson.

nu ska jag iaf göra en grekssallaaaaad
/blondie

jag gillar egentligen inte rubriker..

jaha, då är jag typ förkyld då, så jag hade inte tänk att träna idag. iallafall är jag jätte stressad för imorgon. vi har typ inte gjort lista ännu, alltså miriam har gjort en men där är inte alla med. sen ska jocke komma med musiken och allt imorgon, så ska vi betala, städa bort alla bord och stolar, låsa onödiga rum, handla utblandning, kulle behöva lite mer tid. men våran pingla catalina lovade att hjälpa oss lite, om det behövdes :) och jag tror verkligen det kommer behövas, haha.
och jag och catta som hade sett fram emot att ta slut på våra barnbidrag och löner. men det få bli någon annan gång. haha förresten så tänkte vi städa efter festen, och alla ska ut innan 2, sen ska vi städa och fixa allt så slipper vi komma dit nästa morgon, bra för linn i sa till mig att det var prinsen av egypten på tv, lätt att jag inte vill missa den. fast jag får se hur det blir med det.

ge mig grekisk sallad... / blondie

godnatt

Funderar på att gå å lägga mig, ska nog  göra det snart.
ska bara kolla några saker på min jätte snabba dator först ;).
men anars så får ni ha de så bra, så hörs vi imorgon!
/Brownie

p.s jag är på jakt efter en bra mascara så om du vet någon så får du gärna skriva ner den till mig !:). d.s


Sista is träningen för iår :( !

Fick nyss veta att idag var den sista träningen på is för iår och jag var inte ens där..
har varit sjuk idag gick bara på sista lektionen. sen till jenna å skulle göra ett försök till att plugga men som vanligt när man kommer hem till jenna blir det bara flumm å slöeri, sen åkte jag hem.
Har typ feber så, blev ingen träning idag :/ ångrar de som fan !.
Vad ska jag göra nu lixom , kommer att bli en fet soffpotatis.

Emelie ville inte vara med på denna vackra bild menmen. får "rita" henne brevid. ---> emelie :-)) . haha hon är en glad liten prick hon :D. 
 
kommer sakna er tjejor.
/brownie

jag orkar verkligen inte!

här är allt jag måste göra i skolan.
islamprov
förstavärldskrigetprov
hkuppsats
geografiuppsats
låt på musiken
ekologi arbete
å blablabla myckemycke meeer asså jag dör ! pallar verkligen inte .

så nu ist för att plugga ,sitter jag å kollar på ett av mina favorit program :)
GossipGirl!
image8

Asså ärligt den där vanessa borde försvinna, hon förstör bara :P  haha.

/brownie


 


jag älskar godis!

sitter här och äter dagens kap, godis!
läste nyss brownies inlägg om Elin Kling och håller inte direkt med. haha, eller iaf jag håller mig inte smal som en sticka, jag vet inte heller hur det gick med min och josefines ''äta nyttigt'' diet? inte särskilt bra antar jag. haha,


ajuste medans jag sitter här kan jag ju tala om att jag, miriam aho, amanda godoy och josefine lindgren håller lokalfest på torsdag ;D komma? höööör av eeer

/ blondie

en snöig tisdag

image6

image7


ååh, ni ser bilden högst upp? det är nästan en sån kjol jag har köpt från monki, and i love! plus att jag aldrig har tänkt på att ha tröjan så där? hallå fett snyggt.
och jag vill ha domdär lila skorna, ge mig!

idag fixade jag och papi mitt bank kort och id-kort. plus att jag skicka in alla papprerna om jobbet. sista dagen idag, så hoppas jag inte la i fel postlåda eller något sånt, haha. skulle inte förvåna mig alls faktiskt. sen så ska jag snart på jobbinterjuv också, wish me good luck! eller ja efter lovet, det sååå efterlängtade lovet!

nu ska jag åka ner till träningen, Pusshej!

hopp


sitter å kollar på the voice på 5an. elin kling har nu väckt lite hopp för mig, hon säger att hon småäter och äter godis varge dag. men ändå är hon smal som en sticka! . men en jävla snygg sådan. :D. så nu tjejer, man kan vara smal och snygg fast man äter fettigt godis i veckorna. ( men då kanske man måste träna också.anars tror jag man blir fet ist)
image5
/brownie


FETT LÄSKIGT, hoppas att de är snälla spöken iaf

jag sa nyss att de sist skulle vara det sista , men nu får de här vara de.
Jag tyckte preciis att jag hörde min mamma skrika mitt namn jag krek tillbaka VAAD?. men fick inge svar.
jag gick upp å kolla ingen i vardagsrummet ,ingen i hallen.. nehe, kollade i mammas sovrum hon sov. alla sov :S. men jag kan lovalovaloova att jag hörde nån skrika mitt namn, fett läskigt :S. kommer inte kunna sova nu. de spökar i min lägenhet, får berätta mer om det senare. ska fööörsöka sova nu..
godnatt.

/brownieimage3

Godnatt :)

Nu ska jag nog sova  anars kommer jag never ever orka upp imorgon. är så j*vla morgontrött så de finns inte.
måste göra lite hemkunskap först bara, men blir sista inlägget för ikväll.
hörs imorgon!
pusss godnatt

/brownie.
(blondie hälsar också men hon har redan gått å lagt sig)

snart kommer fina dagar

image2

på torsdag är det happy day för oss! :)
vi slutar 12, vi får barnbidrag och det blir ju bara att handla upp allt! :D
på min lista är det en vit västa från Wilma's som står etta, hoppas den är lika fin som jag kommer ihåg den, så att den inte bara var impuls snygg!
sen ska jag köpa ett nytt lös puder. och jag har redan provat och bestämt mig för mineral pudret från make up store. ett puder som du kan göra dom tre s'en med som vi sa ;) sola, sova, och ja den sista får ni lista ut själva! men jag har nästan övertalat pappa, och det verkar som om han betalar det till mig! :)

PUSS
/blondie

tänkte passa på att klaga lite,,

godkväll!
 jag tänkte snart krypa till sängs men först ska jag passa på att klaga lite, det finns ju inte alltid tillfällen för det, men nu tycker jag det är bästa tillfället!


-vädret! hallå inte en levande själ kan ha undgått det! slask, snö, regn och kallt. jag förväntade mig en varm och härlig vecka. nu är jag jätte besviken!

-förkylning! också pågrund av vädret tror jag. det får bli många koppar te och varma filtar, nässpray och allt vad som nu hör förkylning till! bara inte feber... för då kolapsar jag

-min skola! allvarligt, här har jag full rätt att klaga på alla sätt och vis, mja nästan iallafall! i vintras gick min no lärare i väggen (tror alla, fast hon själv, och alla annan lärare för den delen inte vill påstå det.) så först var alla glada över det, men nu märker jag vad jag missar. om någon skulle fråga mig om olika kemiska beteckningar, så skulle jag inte förstå ett dugg! faktiskt väldigt tråkigt. sen våran sv/eng lärare, ehmmm är hon sjuk eller är hon alltid sjuk? typ alltid. plus att våras klass är den första hon är lärare för, alltså hon är ny utbildad, och verkar inte ha så mycket ärfarenhet av läraryrket. synd, men sant. sen alla andra lärare som bara klagar och ger överflödigt med läxor hela tiden. jag blir bara så himla trött!

jaja, jag ska väll sova nu iallafall, får väll drömma tillbaka mig till thailand och önska att jag var där igen och drack goda drinkar!

sov sött / blondie!


Tja!

jag (catalina) och min polare isabell kom på en skit bra idè , vi ska skaffa en blogg!
om alla andra kan ,så varför inte vi?
de var isabell som kom på denna underbara idè å jag hängde på såklart!
nu ska jag berätta lite om oss.
Isabell: en sexig blondin som du skulle gör allt för att få vara med en kväll. hon är en simmerska som älskar att festa och vara med sina söta små vänner.
 Jag: en knasig brunett som är allt annat än normal. åker konståkning och älskar att festa men har tyvär inte så mycket tid för de tack vare allt plugg .. 
eftersom min största passion är skolan , eller vad säger du issa? haha. 

aa vet inte vad mer man kan säga .. de kommer väll mer senare. tjarå!

/brownie
 

välkommen!

Okej, nu är det såhär. jag och min brownie tänkte starta blogg. här kommer det skrivas om våra liv, andras liv, ja typ allt möjligt vad vi nu hittar på! :D

Stay around! :)

RSS 2.0