1-0 !!!

Jag vet att jag är lite efter nu för alla skrev om det igår men jag har inte vart i närheten av en dator förens nu så just nu vill jag bara säga.. YYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSS SPANIEN VAAN!! OLEEOLEOLEOLEEE....:D.
Var i Kungsan och kollade med pappa och några av hans galna fotbollskompisar, fett kul . Även om jag inte såg så jäätte mycke eftersom jag var typ 3huven kortare än alla andra.. :P .

lite kuliga bilder kommer kanske in senare (:

jobbjobb och åter jobb

Läste jusst Issas inlägg och hon har lite rätt där , jag har jobbat så mycket nu så jag är helt slut när jag kommer hem, jag bara slänger mig på sängen och somnar på en gång haha . Nästa vecka är sista veckan så det ska bli skönt  att äntligen få lite riktigt sommarlov :).
Mina planer för helgen är inte så mycket inte, Idag och imorgon ska jag vara barnvakt som vanligt när jag är hos min papi nu för tiden och sen på söndaag ska vi ill Kungsan och kolla på final matchen! :D. Spanien-Tyskland, vilka tycker ni ska vinna?
Själv tycker jag spanien :)

xoxo/C


dfgkklgflsdm,.

alla e dumma i huvet, fast jag älskar er ändå puckon

nytt

Igår var jag med amanda och miriam i stockholm en snabbis. Jag hann ändå få med mig, en kjol, en väska, ett par solglasögon, en t-shirt och en grillad BBQ macka med kyckling.

Sen åkte vi till viktoria och pilla rumpa. Sen dunstade amanda och åkte till felix. Så sov jag och miriam över hos Viktoria.
Haha, och imorse kom jenna och hennes mamma och hämtade mig 20 över 7 i västergård. Vi åkte till djur kliniken och jag och jenna jobbade. Vi tog hand om BEBIS chihuahuer (jag ska lägga in bild på deen!!) sen kom det katter, hundvalpar, grand noua (?) typ världens största hund......wooow.....

Ciao

tjockt

Igår sov jag hos miriam, och då blev det tjockt. Vi gjorde toast med ost, syriansk ost och kryddor. Sen nöjde vi oss inte och gick upp till Orren och köpte vaniljmunkar, nutella och läsk. Sen gick ni ner och såg på Jiddra inte med Zohan, den var inte så bra. Men den sög ju inte direkt. Därimot såg vi den med spanskt tal, så jaa, jag vet väll inte om jag ska klaga så mycket? Jag fattde typ hälften av vad dom sa för ''Zohan'' hade någon dialekt och upplösningen var ju inte den bästa, haha.

bara jag?

Det är typ bara jag som skriver i den här bloggen känns det som! Men C har väll fullt upp med jobbet just nu, och jag har det inte =) Idag vaknade jag tidigt. Iallefall om man gämför med alla andra gånger den här veckan. Det har typ blivit en vana att sova till 2-3 någoting. haha. vilket inte är så bra, jag kommer aldrig orka gå upp sen när det är dags för mig att jobba. Men men, det är ju ett tag kvar tills dess!
Imorgon blir det stockholmiaaa och handla lite nya grejer. Det behövs. Känns som jag inte har någoting! Och jag vill ha skorrr

nu ska jag äta
Puss


hata rubriker :(


my new baby



såhär miriam? haha

monney is the shit

Lön imorgon. Ah, det värmer mitt hjärta. Lön.
Och sen kom bidraget i helgen. Härligt!

---

allt känns så konsigt
som om allt är tvärt om.
upp och ner
bak och fram
fel

21 juni

Greeeklaaaand


sommar glädje

Idag badade jag. Det var riktigt kallt. Eller nej, det var KALLT. Efter att min kusin som är 7 år mobbat mig ett antal kvartar så hoppade jag i, fast endå, det var ganska skönt till slut.

Så idag, åkte min mamma och pappa ut och seglade. Lämnade pengar till mig och min syster, och sen stack. Jag sörjer inte. Inte ett dugg. Så ikväll sa emil att det var fest, fast jag vet inte riktigt vart eller när. Men nu ska jag njuta av att mina föäldrar är borta, yes!
Förresten så ska min mamma, syster, moster och kusin bort i knappt en vecka. Typ på någon lång kryssning och sen gå på spa-behandlingar. Så jag och pappa ska vara hemma, det blir nästan skönare än attt bara vara hemma med min syster, haha. Men jag vet inte när det händer ännu, men jag längtar redan...


Puss
(På tisdag får jag lön, och nu har jag fått mitt barnbidrag!)

Titanic

Jag fick värsta lusten att se Titanic....




...Eller kanske så kommer jag mest i håg den här låten från balen, haha!

Falsk marknadsföring?

Det var en vänn till mig som skickade denna länk till mig,

http://www.hamsterpaj.net/hamburgare/test.php  och bad mig göra testet. Asså seriöst det är riktig äckligt!!

Kolla :S

På reklamen                                                                                                        I verkligheten
                                                                                                        
                                                                                                            
      


Djävfla Spanien :(

Var dom tvugna? va? jäfla Villa, usch. fan vad sura jag och pappa blev haha, jag ville åka upp till stockholm och se. Men ingen var på G att följa med =(
Nu ska jag snart dra till stan och sen argille :)

Puss

fredag

Har inte skrivit så mycket, men nu måste jag väll sammanfatta veckan lite. I Onsdags var det baloch jag & Katrin fixade oss ovanligt snabbt, gick dit. Åt. Drack. Sen daansade vi, ganska mycket faktiskt. Jag & Miriam hade med oss ombyte, för vi hade typ aslånga klännigar först. Sen tog det slut och vi drog hem ganska snabbt, för det fanns INGETING att göra, typ as tråkigt överallt. Ingen hade något på G heller.

Sen igår hade vi skolavslutning i kyrkan och åkte till klassrummen och fick fitt betygen. Jag lovar Maria vet inte ens vem jag är så hon la bara något betyg på mig. Sen åt jag på stan med Miriam, Amanda och Laila. Vi åt på Ceasar's, mums! Vi gick ett tag ocg letade jackor och lite smått sen åkte jag till Trosa med mami, papi och Paulina. Åt där, igen, haha. Efter det gick jag in på fantastico och mötte Vickey, Miriam och Amanda. Vi drog och rökte vattenpipa och dampade som vi brukar... Seeen liftade jag och Amanda til Malmsjön och jag träffade Fredrika, en aning full Rebecca, Cosy, en tjej som ska vara själv i sommar så hon bjöd mig på fest, och ännu fler. Där var det några fulla, palla, haha. Sen åkte vi till stan och var där en stund. Jag och Amanda följde Filip hem och kom hem på morgonen vid halv 6.
Vaknade 2, åt pizza, gick till Amanda och fixade henne. Mötte vickey och fick tillbaka mina skor och kläder =) Sen åkte jag hem med Linn och Linnea, så nu sitter jag här, pratar med bajset och lyssnar på hennes film..

Puss

 
jag och miriam alltid lika normala


daddy yankee


Vickepicke

Sitter på uteserveringen på min pappas resturang Esperanza just nu och leker barnvat åt galna lilla viktor, haha han tog en stolsdyna , la den på marken , satte sig och sola haha :d Asså gulligare unge får man ju leta efter .

                     

Glass

Årets godaste glass :D
 

Fredag den 13:e

Otursdag ? Turdag? denna dag betyder många olika saker för alla olika personer, för mig betyder det absolut ingenting...
Bara ännu en tråkig Barnvakts Fredag ,så om nån inte ska göra något speciellt idag så komm och var barnvakt med mig, SNÄLLA

Myspys

Kom hem precis just, har varit hos Linn.v och kollat på film . Tanken var från början att det bara skulle vi bli vi 2 och Katrin men sen komm Linn.I och Linnéa också :). Jag hade brännt några filmer vi skulle titta på , men Linn hade ingen bra dvd så de blev inge med de, så vi fick kolla på skruva den som backham . Asså tycker den är såå dålig fast ändå bra , ? . Innan filmen så gick vi till Statoil och köpte chips ocg dipp hihi. MUMS säger jag bara.

       


Nu ska jag sova , Godnatt! Puss/c

Mysmys

Nu ska jag åka till Linn och vara med henne och Katrin :). Vi ska typ kolla på filmer och äta onyttigt, det ska bli mysigt. Måste åka nu ByeBye, PUSS

Igår - 9ornas avslutningsbal

Igår så var det bal , det var lite segt i början men sen blev det ganska kul (: . Vet inte vad jag ska säga men man brukar ju säga att ett foto säger mer än 1000ord , så här kommer några bilder från igårkvällen.

                haha asså Charbel var så sööt, han var nog allas favorit :P .                             

äta jobba sova dö..

Imorgon börjar vi kvart i elva, fett skönt med sovmorgon.
(med tanke på att jag och jenna kom hem vid ett tiden natten som var eftersom tågen från sthlm strulade och vi hade vart på roliga göna lund)
Vi ska promenea ,tror jag, till Torekällbergets resturang och äta middag med klassen. Jag tror att våra lärare vill göda upp oss med tanke på att det känns som de ända vi gjort på sista tiden är just ätit. Åt på vaxholm , Åt i klassrummet, äta på torekällberget, äta 3-rätters på balen, som sagt bara ätaätaäta hehe.

Efter middagen ska jag hem och fixa mig inför balen, snabba på med håret och klänningen och sedan ner på stan igen för sminkning på Make-up store. Efter balen har jag faktiskt ingen aning om vad vi ska göra.Tror det skulle bli Mälarbadet..kanske hehe.

På Måndag börjar jag på mitt sommarjobb!
Ska jobba mellan vecka 25 till 27 eller 28. Skulle vilja mer menmen, bättre än inget. Har fett sköna tider också börjar kl.11 varje dag.
Ska jobba på Hebbe villan nere vid kanalen, kom och hälsa på mig vettja! :D.

Nu ska jag förbereda lite för imorgon sen gå och sova så ni får alla ha det så bra :).
PUSS/ c

SVERIGEEEEEEEEEEEE

A men vilka är bäst?! Kanske SVERIGE!, 2-0 till Sverige mot Grekland ;)! Zlatan gjorde ett av målen , a men han är ju bara för braa.

hår hår hår

Nu har vi köpt hårförlängningar till Miriam, fixat dom, plattat hennes hår, fönat det, färgat det.... och vad ska vi göra nu? Det återstå att se vilken färg det bleev.......





10e juni

Ja, nu har jag försökt somna om ett antal gånger, och nu orkar jag inte mer. Ska strax gå upp och fixa mig lite grann och äta lax sallad med vitöks/citronpeppar sås, muums. Kanske lite tidigt för lunch, men då får det väll bli brunch?

Lovade iallefall att lägga in lite bilder på Amanda, Grattis bebis! <3





Dax att gåå

RIngde just Jenna. För jag funderar starkt på att byta skola, alltså till gymnasiet. Till IB i Naturvetar, med Miriam, Amanda och Vickey. Ska ringa syven imorgon och höra.... iallefall när jag ringde Jenna ihopp om att hon skulle vara hemma eller hos Patrik så var hon på Grönan. Haha. Hon hade inte orkat gå runt och shoppa, så hon sket i det och drog till Grönan, inte själv såklart, men ändå, jag tyckte det var lite komiskt.

Nu ska jag gå upp, borsta mitt en aning toviga hår, sen sätt i balsam, ta en påse på huvudet och gå och lägga mig. Eller innan det ska jag väll snabbt städa mitt rum, alltså oj mitt rum. Det är verkligen ett bomb ned slag, haha. Papsi lovade mig lite extra pengar om jag städade det i dag, så vad gör man liksom? Städar såklart.

Förresten skulle jag ju skriva snabbt om våran ''titta på gamla bilder och äta pizza stund'' med klassen. Det gick ju.............ehm bra............ eller inte. Datorn hackade och Amars skiva funkade inte. Eller jo tillslut, när alla förutom typ 3 styckna var kvar. Då var det Emma som fixat den, hon satt typ där med glädje tårar i ögonen och as glad. Typ. Nästan. Skulle inte förvåna mig om hon gjorde iallefall. Så efter att vi hade sett ett antal bilder på Fridas smala bruna kropp fick vi beställa vad vi vill äta på Onsdag. Då ska vi nämnligen till Torekällbeget med klassen och äta lunch. Det blir väll mysigt........ Kanske.

Och det ska regna på Onsdag och Torsdag, jag läste det idag, men hoppas det inte blir såå!

Nu blev det långt, tänkte skriva ett kort inlägg men aja!
En sista grej bara, imorgon fyller våran älskade Amanda år, Grattis i förskott bebis! Jag ska nog allt rota fram några fina bilder på dig.....

Puss

idag skola, imorgon inte

Nu är det ju bara en skoldag kvar. Alltså en vanlig, och den är imorgon. Och jag vet inte om jag orkar med den, så jag och miriam tänkte skippa den och åka till stockholm med flera! Tänkte köpa små grejer inför balen och vad man nu hittar? Fast nu måste jag ju ioförsig spara pengar, tills vi åker utomland! åh, vad jag längtar.

Så nu är det väll bara att skrapa ihop lite pengar och hoppas att man har lön kvar, sätta på sig hundögonen och gå till pappa. Får se om jag får något med mig hem! :)

Puss


9e juni

Idag har vi slappat i skolan, nästan inte gjort någoting alls. Och jag fortsätter vara nyttig (undantag igår :( !) Men annars, så rullar jag fint, haha.
Så idag berättade amanda att dom har köpt en ny inredning till deras balkong, så det lär ju bli mysiga kvällar där framöver, med argille och annat mys. chips. dipp dipp. och allt var vi kommer på!
På tal om balkonger, så håller min morfar på att bygga en ny veranda till oss. Eller till vårt hus. En mycket större än våran förra, åh hoppas den blir klar snart! :)

Och idag tänkte jag träna också, första gången på länge faktiskt! Får väll se hur det går...

Jag funderar faktiskt, katrin ska vi skaffa kort på friskis&svettis i sommar? Jag menar innan du åker till jääfla Canada och innan jag ska ut och segla. Vad säger du? Beach 08 måste ju komma någon gång...

Puss


snart är skiiten slut

imorgon ska min klass se på gamla bilder............. kuuuuuuuul då. det ska ju typ bli världens finaste väder så ska vi sitta inne och äta pizza och se på fula bilder. så att alla sitter och skäms. jag vill fan va ute och sola eller något, bada.
men nej nej. då ska vi sitta inne och feta oss. men jag som har börjat ett nyttigt liv, ska ta med mig sallad. grekisk sallad. mums. det är ju typ godare, och nyttigare.

fan va skönt att skolan snart är slut, seeen soommarloov. yeees.

juuuni

det känns verkligen att sommaren är här nu, och jag har pressat hela helgen! :) jag är faktiskt brunare på magen än på ryggen, dock är min stackars lilla rygg lite bränd. och mitt ansikte, men äsch, det lägger sig....

jag har tittat på min skillnad fleera gånger nu, och är fortfarande lika häpnad, min mage har verkligen fått färg. hoppas jag är brunare är katrin :(

lite bilder från seglingen i helgeen
     

sail until you fail?

nu ska jag ta en dusch, sen ska jag smörja in mig ordentligt, och sen grilla :)


Puss

Here is your famous GSE!

Om ni inte sett denna film än är det ett måste!! Green street hooligans. så jävla bra , bara love it!
Satt å kolla på den precis asså jag gråter alltid när pete dör :(, och han e så jäääävla snygg, eller vad säger du jenna :P!

     

mjaa kanske lite.

Nu har jag bestämmt mig :)
För vilka klänningar jag ska ha på balen och avslutningen, till avslutingen blev det denna


Och till Balen vart det denna, Det är inte en baklänning precis, och jag är typ missnöjd nu i efterhand den var inte lika fin nu som när jag provade den i affären  :'/ . menmen ska ändå bara ha den en kväll i 5timmar så får väll stå ut hehe, skorna därimot gillar jag starkt de ända jag saknar från den är en lite högre klack. men vafan man kan inte alltid få som man vill , eller vad säger ni ?:P
inte så bra bild men, be happy fo what you get liksom ;P

kär i holmen?

kom nyss hem. har vart med amanda och chencurr i skärholmen, amanda fick tag i massa kläder och saker. själv vare bara en klänning man fick med sig hem, med den är jag ändå kär i såååå <3<3<3<3<3 hihi
jag var verkligen hungrig :( så kom jag på att jag hade en kupong till juice fruits, och ja,jag blev klad.
sen åkte jag hem och åt sallad med köttfärsbiff och pepparsåås...maaah goott!

nu ska jag göra en uppsats åt jenna om magnetism, för jag fick ett glasspacket, eller nej. men ett packet av något slag ivarjefall.

Pussss

What happens in vegas

Om ni vill ha tips till en riktigt bra tjejfilm så ska ni se  what happens in vegas har säker sett den 8ggr nu hehe :D, skit bra. Puss/c


1 juni

Åhh, snart sommarlov, yes! det ska bli sköönt. =)
idag jobbade jag igen, och jag har bara lust att döda en som jobbar där =( hon är så djälva jobbig, ful också.
men annars så jobbar jag, ellinore och lill-erik på bra, hahaha,, alltså hon liknar lill-erik så himla myckeeet




RSS 2.0