frefrefredaag

idag fyller mami år så då ska vi fira henne med blommor och blad! hon står just nu och bakar alla möjliga smarriga saker, haha egentligen tycker jag lite synd om henne. jag borde baka. men det jag kan inte så då får det va.

och nu äre såhär att jag saknar jenna jätte myycket, undrar vad hon gör typ solar och badar. fyfan vad skönt! men hon kommer hem snart och då ska hon få en bamsekram och svensk vinter-kyla igen! jag tror hon längtar....

ps.

rebecca kommer inte heller längta hem, som jag missade i förra inlägget. har hon just försäkrat mig om! my bad. ds


malta abstinens

Jag vill åka dit nu nu nu!!! gaaalet vet jag att det kommer bli, hahah. några exempel på vad som skulle kunna hända, och säkert kommer det göra det också.. christian kommer bli sjukt full och andreas kommer märka det. rebecca kommer bränna hela sig själv, och jag med. linn och jag kommer inte orka träna. jag och christian kommer vara dom ända som aldrig längtar hem. jag kommer vilja dra ut när alla är döda. vi kommer se erik full för första gången, vi kommer leva på glass, vi kommer störa oss på 93orna och döda mig om vi får bo med dom... tävlingarna kommer ingen prestera bra på. utom möjligtvis christian och my. kanske simon också. alla andra kommer ligga och sola. låter det inte undeerbart, jo det är underbart!

om malta gör mig besviken kommer jag grina

21.14

jag var så himla trött så det var inte sant när jag kommer hem. öppnar dörren och där står min kära mor med ett stort kuvert i handen. heheh... omdömmen! det gillar vi!
''jag trodde faktiskt du kunde sköta dig bättre än så här!? nu blir det inga fler komma hem sex på morgonen nätter! och inga pengar''
en halvtimme senare
-mamma jag ska till stockholm imorgon jag behöver pengar
-okeej men du får du följa med och ta ut pengar

hahah min mamma har bra minne hon!

vichillardegen.blogg.se jag håller tummarna för dig sofia! tror du kommer gå igen stort med den bloggen...

i don't wanna work today

första timmarna jag är utan jenna dethär lovet, känns otroligt jobbigt. hahah nejdå jag klarar mig rätt fint tycker jag. har just lyckats pruta ner till 200 riksdaler för en Oude kaap chardonney, eftersom det är mycket finare att säga något man inte kan uttala än en bag in a box.
Snart ska jag duscha sen möta jenna och åka till josefine, för att senare åka till sebastian. och jag har ingen aning om vilka som ska dit. förutom mig själv, och josefine. och antagligen sebastian. haha. men det återstår att se!

Jag räknade idag att det var 45 dagar kvar till malta, underbart! Jag längtar som en galning, såå skönt att slippa slöddertälje för ett tag. med undantag för vissa personer.


haha tyckte dom här grapparna hade gjort en ganska fin video till den här låten....



22 februari

sitter hemma hos jenna och ser på ett jätte dåligt magi program. hahah så varenda gång dom avslöjar tricket så hör man josefine eller jenna
''men åhhh så jävla dåligt''  eller
''det där var ju inte ens bra??''  skit sura haha

igår var vi hos någon i rönnige där det fanns en rappar kille som var ganska duktig. och snygg. eller kanske inte haha. sen åkte vi hem. fast inte jag och jenna vi träffade catalina i östertälje och va med henne några fram till morgonen. sen kom vi hem och somnade på sofforna hahah

1 april och 9 april och 6 maj

ooo det är looov

mmm först biologi provet haha, det gick ju som jag trodde. dåligt. kristina sa att hon hitta på ett eget kapitell om gud vet vad. hahah, känner på mig att det inte heller funkade. jag o andra sidan gissade på typ alla frågor så det är väll inte helelr så bra.. sen matten, gick faktiskt bra. ble förvånad när peter gjorde ett så lätt prov.

men nu orkar jag inte tänka mer på skolan för det är loooov. jag och jenna shottade just in det, haha. och nu ska vi till josefine :))

--------
48dagar.

tralalala gilla inte rubriker

You can see it no matter how I try to hide
And even though there's another man who's in my life


Och igår när vi var i stockholm
Så var solglas-jävlarna slut
och dom får in dom i sommar igen
fan rebecca vi måste ju ha dom
wating for a better time to come my way... eller något


mmmmmmmmmmalta

49 dagar kvar
och jag längtar
och längtar


En dag kvar. Två plågor.



Imorgon har vi två provn, biologi med genteknik och sen matte. hahah.. det är sorgligt lite grann. Känns som att det kommer sitta bra med två ig:n såhär innan lovet....
Sen ska jag umågs med Jenna i helgen eftersom hon åker till spanien sen på onsdag mmmmm utomland.

RSS 2.0